LIVRARE GRATUITA LA COMENZI PESTE 1000 RON!

Firma noastră

SC Opsimus SRL este o companie dinamica in continua dezvoltare iar in prezent activitatea societatii se desfasoara cu contributia unei echipe de persoane tinere si entuziaste, ce actioneaza ca o familie unita, cu vasta experienta in domeniul vanzarilor, distributiei si managementului. Societatea are grija permanenta ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata inca din anul 1995, SC Opsimus SRL a ajuns astazi bine cunoscuta ca o firma de distributie la nivel regional, profesionista, apreciata de partenerii din piata (facand fata cu succes concurentei acerbe dar si crizei) deoarece raspunde cu promptitudine si profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai, si se adapteaza la schimbarile inerente in contextual economic national si international.

Identitatea firmei Opsimus este conturata de clientii si produsele noastre dar si de oamenii din companie, de valorile si metodele de lucru ale acestora.

De-a lungul timpului firma s-a specializat in importul, comercializarea si distributia, in principal, a produselor si obiectelor sanitare (marca OPTIMA – marca proprie, fiind unic importator si distribuitor), produse si material electrice (aparataj, cablu, canal de cablu …), produse si materiale de uz gospodaresc, usi etc.

Societatea Opsimus se aprovizioneaza cu marfuri, in principal, de la firme producatoare autohtone, dar si din import, iar piata noastra de desfacere, in care activam, sunt client din centrul, nordul si vestul tarii, fiind in continua extindere.

Succesul pentru noi inseamna invatare si dezvoltare continua, atacarea unor provocari suficient de mari, folosirea realizarilor ca si combustibil, sa lucram in echipa si sa aducem o contributie la succesul celorlalti si nu in ultimul rand sa oferim clientilor valoare si satisfactii.

Totodata firma si-a creat infrastructura necesara unei activitati de distributie eficiente, in continua evolutie, cee ace a necesitat investitii massive in cresterea spatiilor de depozitare si cresterea parcului de mijloace de transport atat pentru agenti cat si pentru marfa.

Cu legaturile puternice pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului cu partenerii nostrii interni si externi putem sa oferim atat preturi competitive si calitate crescuta, cat si livrari rapide.

Noi ne propunem ca in viitor sa ne consolidam pozitia de jucator important in domeniul distributiei de produse si obiecte sanitare si electrice, dar si sa ne dezvoltam si sa ne extindem in principal ca un distribuitor/furnizor regional.

Opsimus are misiunea de a furniza un pachet complet de produse si servicii, in functie de nevoile clientilor sai si in permanenta corelare cu oportunitatile pe care piata le ofera la un anumit moment. 

Clientul se afla in centrul intregului lant de valori: de la achizitii, la vanzari si livrare de servicii si garantii. Astfel credem ca un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Este un lucru de care suntem mandrii, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti in toate actiunile noastre. Principalul scop al nostru este atat cunoasterea nevoilor clientilor cat si indeplinirea cerintelor clientilor din toate punctele de vedere (calitate, pret, eficienta, promptitudine, garantii, etc.).

In cei peste 25 de ani trecuti peste noi de la infiintare, ne legitimam, asa cum ne place sa credem ca suntem, ca o ʺafacere de familieʺ romaneasca, regionala, aflata intr-o continua crestere si dezvoltare, pastrand in AND-ul nostru cee ace caracterizeaza orice afacere de familie, valori puternic impregnate in crezul si actiunile noastre trecute, urmate cu sfintenie si in viitor, valori ca: corectitudine, loialitate, ambitie, tenacitate, incredere in reusita si nu in ultimul rand RESPECT.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Completează și te sunăm noi!

0763 488 544

comenzi@opalus.ro

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00